Kindermode Rotterdam

Voor de leukste kindermode Rotterdam zit u bij kidz Specials goed. Wij verkopen originele kinderkleding voor een betaalbare prijs. Wij kopen allerlei exclusieve merken in. Hierdoor hebben wij regelmatig een nieuwe collectie. De merken die wij inkopen beginnen bij maat 92 en gaan tot maat 140/146. Door onze originele collectie kunt u bij ons ook allerlei leuke cadeaus vinden. Een aantal merken die u bij ons kan vinden zijn Z8, Birds by D-rak, Jubel, Sturdy en Blue Seven.

De leukste kindermode!

Kidz Specials verkoopt niet alleen kinderkleding. U kunt namelijk bij ons ook babykleding en baby accessoires vinden. Wilt u liever de producten in het echt bekijken ? Kom dan naar onze winkel in Schiedam. Wij zijn daar te vinden in het centrum aan de Hoogstraat. Hier staan onze medewerkers klaar om u te verwelkomen.

Contact

Heeft u vragen over onze producten of merken ? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Dit kunt u doen door te mailen naar info@kidzspecials.nl of door ons contactformulier in te vullen. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Schiedam!

Kindermode

Naam (verplicht)

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bestand toevoegen

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)