Echo boekje

Order by 5pm and get it shipped tomorrow.
2 in stock
 • Details
 • Pagina's: 200 gram, 48 stuks excl. Kaft en schutbladen
  Afmeting: 210 x 210 mm vierkant
  312 gram, rugdikte 10mm

  Een echoboekje voor het grootste wonder van de hele wereld!
  Je wilt het hartje zien kloppen. Je zult zien dat je baby groeit. Misschien wil je het geslacht wel alvast weten. Of juist niet. En sowieso hou je bij hoe hard je buik groeit. Wat de dag was dat je voor het eerst je baby voelde schoppen. Hoe jij je voerde in al die 9 maanden. Soms misselijk en soms berinnesterk.
  Dit echoboekje is een prachtig invulboek voor alle echofoto's. Met ruimte om allerlei bijzondere momenten te noteren. Zo kun je later terugkijken op het grote wonder van die ene eicel en dat ene winnende spermacelletje. Waaruit jouw unieke soort gegroeid is. Het grootste wonder op de hele wereld!
  Dit herinneringsboekje is verkrijgbaar in tijmgroen en zandmosterd. Het is speels vormgegeven en heeft mooie kleuraccenten. Het heeft een harde kaft en is aan de binnenzijde gemaakt van stevig 200 gram FSC-gecertificeerd papier.


  TIP! Gebruik dezelfde pen bij het invullen en laat je foto's afdrukken als polaroid of square formaat (vierkant / 10x10). Gebruik fotolijm of fotoplakkers. Zo krijg je een mooie uitstraling in je boek

Volg ons

Instagram settings not set