BUGGY LECLERC MAGICFOLD PLUS

Levertijd: Levertijd voor dit product is 7 werkdagen!
Order by 5pm and get it shipped tomorrow.
1 in stock
 • Details
 • Buggy en wandelwagen Leclerc Magicfold Plus grijs

  De nieuwste buggy en wandelwagen is de Leclerc Magigfold Plus. Deze heeft een automatisch inklap mechanisme. De buggy's van het merk Leclerc zijn geschikt voor gebruik vanaf de geboorte tot kinderen van een jaar of 5.
  Een strak vorm gegeven buggy met gebruiksvriendelijke opties, dat zijn de kenmerken van het merk Leclerc.
  De buggy is voorzien van een zonnekap, luxe boodschappenmandj en een 5 punts veiligheidsgordel. De voorbeugel en duwstang is voorzien van foam voor fijne grip en luxe uitstraling. De buggy Leclerc is door het veringssysteem zeer cofortabel voor zowel het kindje als voor de ouder. De verstelbare rugleuing en voet gedeelte zorgen ervoor dat je kindje heerlijk zit of ligt. Het meest bekende kenmerk van de Leclerc is het automatische inklap systeem. Met 1 hand klapt de buggy automatisch in terwijl jiij je kindje lekker op de arm houd. Nooit geen vingers meer tussen je buggy of gedoe als je een trap af moet.

  Reiswieg voor de Leclerc buggy grijs

  Wil je de wagen vanaf de geboorte gaan gebruiken, overweeg dan eens om als extra optie een luxe reiswieg aan te schaffen. Op deze manier heb je geen complete kinderwagen nodig en een losse buggy. Alles in 1 en altijd overal snel en gemakkelijk je wagen mee naar toe.
  Kleur           Grijs
  Materiaal    Aluminium
  Afmeting    Ingeklapt 56x48x27cm.

Volg ons @kidz_specials